top of page

על הקשר ההפוך בין איכות המים וגודל בועות הסודה

עודכן: 30 ביוני 2023

לכל מי ששאל "מה העניין עם גודל בועות הסודה?"

חשוב לדעת שגודל בועת הסודה הוא מדד חשוב לאיכות המים ומעיד על מבנה צבירי המים מהם יוצרים סודה. גודל הבועה מעיד על מקור המים. בועות קטנות מתאפשרות רק שמקור המים ממנו מיצרים את הסודה הוא מקור טבעי של מי נביעה או "מיבריאה" כלומר מים עם מבנה צבירים קטן (6-8 מולקולות לצביר). סודה שמיוצרת ממי צנרת/מי ברז רגילים (שהמים מורכבים מאחוז גבוהה של מי ים מותפלים + אחוז קטן מאוד של מים מתוקים ממקורות משתנים + דמים שנדחסו בלחץ גבוהה בצנרת) מאפשרים ליצור אך ורק סודה עם בועות גדולות מאחר וצבירי המים בהם גדולים.

אין אפשרות ליצור ממי צנרת רגילים סודה עם בועות קטנות.

לא להתבלבל, משחק עם כמות הגז מאפשרת ליצור בועות חזקות או חלשות ולא גדולות או קטנות. המשחק עם הגז לא משנה את גודל הבועה.

אם אתם מחובבי הבועות הקטנות מהמים האיכותיים אתם מוזמנים להתקין "מיבריאה" בבית או להצטייד בערכת החייאת מים אישית "הסטיק" של "מיבריאה" ולהחיות את המים מהם אתם יוצרים את הסודה להחזיר למים את המבנה הפיזיקלי של מים חיים בטבע ולהנות מהאפשרות יוצאת הדופן ליצור בעצמכם סודה עם בועות קטנות כמו הסודה האיכותית והיקרה העשויה ממי נביעה.

אגב, את הסודה עם הבועות הקטנות "מיבריאה" ניתן לטעום בכל סניפי רשת "אגאדיר" ועל הבר

ב Slow -ness בקיבוץ מורן.



Comments


bottom of page